PACKAGING. DEPOT
PACKAGING. DEPOT
10.05.2018 - 13.05.2018
Expoziţie internaţională specializată de ambalaje, materiale, tehnologii şi utilaje pentru producerea acestora, ediţia a XXIII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 113
(CIE "MOLDEXPO" SA)
Întreprinderile Mici şi Mijlocii vor beneficia de compensare parţială a spaţiului expoziţional în cadrul Programului de Stat de stimulare a participării agenţilor economici la tîrguri şi expoziţii.
În conformitate cu calendarul expoziţional pentru anul 2017 întreprinderile aferente sectorului IMM participante la expoziţiile: MoldenergyFabricat în Moldova, MOLDAGROTECH (spring), Moldconstruct, Tourism. Leisure. Hotels, Food Technology, Food & Drinks, Packaging. Depot, Furniture, Farmer, Moldagrotech (autumn), Moldova Fashion Expo, Infoinvent vor beneficia de compensări, în cuantum de maximum 50% din costul spaţiului contractat, dar nu mai mult decît 4 m.p . Suma maximă transferată unui beneficiar nu va depăşi 2000 de lei.
 
Mecanismul de participare la Program este unul foarte simplu constiuit din 3 paşi:
2) Completarea Formularul de Participare la Program şi şi expedierea lui la poşta electronică expozitie@odimm.md
3) După achitarea spaţiului expoziţional Organizatorului expoziţiei întreprinderile eligibile vor prezenta la ODIMM următoarele acte:
  • Cererea de subvenţionare.
  • Certificatul de înregistrare a întreprinderii (patenta);
  • Copia Contractului de arendă a spaţiului expoziţional;
  • Copia dispoziţiei de plată de arendă a spaţiului expoziţional;
  • Copia buletinului de identitate a conducătorului întreprinderii;
Pentru detalii suplimentare Vă rugăm să ne contactaţi la nr de telefon 022 21 05 53 sau prin poşta electronică expozitie@odimm.md
Persoana de contact Ana Sochirca.